KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Kerava&Tuusula ja pelattava sarja Naisten Mestis-karsinta & C-tytöt. Joukkueeseen kuuluu 34 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylittänyt mutta jääkiekkoa harrastamaan haluava urheilullinen tyttö tai nainen, ota rohkeasti yhteyttä! Meidän seurassamme on joukkueita joka tasolle kilpa- ja harrastetasoilla ja siltä väliltä. Ota yhteyttä KJT Naisten urheilupäällikköön Johanna Pelkoseen: mima(piste)pelkonen(miuku)gmail(piste)com tai 040 729 2704.

KJT:n strategiamotto: "Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään"

www.kjthockey.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 12 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT: kokoonpano