KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Kerava&Tuusula ja pelattava sarja Naisten Mestis-karsinta & C-tytöt. Joukkueeseen kuuluu 34 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylittänyt mutta jääkiekkoa harrastamaan haluava urheilullinen tyttö tai nainen, ota rohkeasti yhteyttä! Meidän seurassamme on joukkueita joka tasolle kilpa- ja harrastetasoilla ja siltä väliltä. Ota yhteyttä KJT Naisten urheilupäällikköön Johanna Pelkoseen: mima(piste)pelkonen(miuku)gmail(piste)com tai 040 729 2704.

KJT:n strategiamotto: "Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään"

www.kjthockey.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 5 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT: kokoonpano